Trainingen

PRIVACY VOORWAARDEN


Klik hier  VOOR DE PRIVACY  VOORWAARDEN RAAD Academy


Visa card
MAstercard
I-deal
Nanoc cursusmateriaal

Online cursus materiaal wordt niet teruggenomen. 

Nanoc telefoon

      085-0861051

 
 
Nanoc receptioniste
Nanoc medewerkers

Welkom bij de webshop van Raad Academy BV! Hier vindt u een breed scala aan E-Learnings, cursussen en pakketten die gericht zijn op het verbeteren van uw vaardigheden en kennis op het gebied van verschillende onderwerpen of om uw kwaliteitsysteem voor de BRL5019 in één keer op orde te hebben.


Bij Raad Academy BV geloven we in het belonen van medewerkers na het volgen van onze lessen voor hun harde werk. Daarom ontvangen zij, nadat ze een cursus met succes hebben afgerond, een diploma van ons. Dit diploma geeft aan dat zij de cursus heeft afgerond en dat zij over de kennis en vaardigheden beschikt die in de cursus worden behandeld.


Er worden geen examens aangeboden bij  onze trainingen. Dit maakt het leren minder stressvol en zorgt ervoor dat onze cursisten zich volledig kunnen concentreren op het leren van nieuwe vaardigheden en kennis.

We zijn ervan overtuigd dat onze cursussen van toegevoegde waarde is voor iedereen die zijn vaardigheden en kennis wil verbeteren. De vereiste leerdoelen, zoals deze zijn vastgesteld in wet- en regelgeving worden met de trainingen gevolgd. 


Bekijk ons ​​aanbod en begin vandaag nog met leren! Als u vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan altijd voor u klaar om u te helpen bij het kiezen van de juiste cursus voor uw behoeften.